Monday, 28 November 2011

1 muharam 1433

salam maal hijrah untuk semuaa...
masing - masing mempunyai impian yang baru, namun tercapaikah impian terdahulu.. bg aku... dulu kini dan selamanya.. impian ku cuma satu.. membesarkan anak2 ku dengan penuh kasih sayang serta memberi pelajaran yang terbaik kepada mereka. almaklumla.. mama ngan papa diaorg ni aper la sgt.. setakat kuli2 jer..
namun aper yg pasti anak2 ku itu akan menjadi 'some body' dimasa hadapan. amin....

dlm masa yg sama.. pada tarikh ini juga aiman n' ammar dikhatankan... sudah bujang itu bebudak... [akan diceritakan di next n3]

BUAT TEMAN- TEMAN,

> SEMOGA APER YANG ANDA KALI IMPIKAN AKAN TERCAPAI....
> SEMOGA KALIAN SEMUA DIJADIKAN INSAN YG SOLEH/SOLEHAH
> SEMOGA ANDA SEMUA DILIMPAHI RAHMAT DARINYA
>  AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

2 comments:

anitadiana said...

wah...dah sunat dah....cepat gak lah nor buat....kat opis ada buat..nor tak.join....amin juga..nor punya azam tu..semua harap yg terbaik untuk anak2...

aizamia3 said...

dak Adik belum sunat lagi.. sedang bercadang untuk disunatkan beramai2 dengan jiran kat rumah.. tapi bukan sekaranglah.. masih dalam perancangan..